On Air
Special pentru tine Dedicatii - muzica populara
  • Home
  • Muzica si film
  • Carlos Santana își cere scuze pentru afirmațiile făcute despre Beyoncé

Carlos Santana își cere scuze pentru afirmațiile făcute despre Beyoncé

16 februarie 2017 Muzica si film


Legendarul chitarist Carlos Santana și-a exprimat ieri regretele și a lăudat-o pe artista americană Beyoncé, după ce sugerase că aceasta a meritat să piardă în fața britanicei Adele în competiția pentru câștigarea premiului Grammy-ul pentru cel mai bun album al anului, acordat duminică la Los Angeles.

Într-un interviu acordat Associated Press Australia, artistul a precizat că Adele merita să fie recompensată cu acest premiu prestigios deoarece ”este o cântăreață adevărată”.

„Cu tot respectul pentru sora noastră Beyoncé, ea e foarte frumoasă și este o plăcere să o privești, (însă) muzica ei este mai degrabă (o muzică) de tip modeling, o muzică pentru a purta o rochie. Adele nu apare cu toți dansatorii și recuzita, este suficient să fie acolo. Asta a și făcut, a cântat piesa și asta a fost, de aceea a câștigat”, a declarat chitaristul de origine mexicană.

„Comentariile mele despre Beyoncé au fost în mod regretabil scoase din context. Am cel mai mare respect pentru ea, ca artist și ca persoană „, a scris el pe Facebook. „Ea merită toate premiile câștigate. Cele mai bune urări pentru ea și pentru familia ei”, a completat el, citat de AFP.

Carlos Santana, liderul grupului Santana a câștigat cu formația sa premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului în 2000, cu „Supernatural”.

 

Sursa: Agerpres

Împarte cu prietenii tăi

, , , , , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii.