DE ACTUALITATE

În județul Dolj a crescut suprafața solicitată la plată în campania 2017

Deși numărul fermierilor doljeni care au depus cerere unică de plată în Campania 2017 a scăzut, suprafața solicitată la plată a crescut cu 6.150 ha față de anul 2016.

Împarte cu prietenii tăi

Deși numărul fermierilor doljeni care au depus cerere unică de plată în Campania 2017  a scăzut cu 1.643 față de anul 2016,  suprafața solicitată la plată  a crescut cu 6.150 ha, astfel, în actuala campanie, au fost depuse cereri pentru 411.872 ha, fapt ce indică o creștere a gradului de comasare a terenurilor agricole. De asemenea, a crescut numărul fermierilor ce dețin în exploatare o suprafață mai mare sau egală cu 50 ha, urmare a profesionalizării fermelor și a scăderii numărului exploatațiilor agricole de subzistență.

Reamintim faptul că 15 mai a fost data limită pentru depunerea cererilor unice de plată în agricultură,  pentru Campania 2017.

În perioada imediat următoare, specialiștii Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură vor trece la  executarea controalelor  administrative și a controalelor pe teren, astfel încât să nu existe întârzieri în acordarea plăților pentru anul 2017.

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
10 invenţii ale lui Thomas Edison ce au schimbat lumea!

Thomas Alva Edison a fost un inventaor de succes, om de stiinta si om de afaceri. De-a lungul vietii a...

Închide