DE ACTUALITATE

OCPI Dolj poate încheia contracte de finanțare pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică.

OCPI Dolj anunță primăriile că pot încheia, în această lună, contracte de finanțare pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică.

Împarte cu prietenii tăi

În urma primirii bugetului aprobat pentru finanțarea lucrărilor de înregistrare sistematică la nivel de sector cadastral, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară DOLJ anunță  primăriile că pot încheia, în această lună, contracte de finanțare pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică.

În cadrul Programului național de cadastru și carte funciară 2015 – 2023 (PNCCF), unitățile administrativ-teritoriale (UAT) primesc în acest an, pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică, suma de 150.000 de lei/UAT și, potrivit modificărilor aduse Legii nr. 7/1996 a cadastrului și a publicității imobiliare, începând cu anul 2017, bugetele sunt multianuale, ceea ce înseamnă că primăriile nu pierd fondurile alocate dacă nu finalizează lucrările până la sfârșitul anului.

Pentru a veni în sprijinul primăriilor care doresc să acceseze aceste fonduri, ANCPI a actualizat Ghidul primarului privind desfășurarea lucrărilor de înregistrare sistematică pe sectoare cadastrale,  disponibil pe pagina web a ANCPI: http://www.ancpi.ro/pnccf/documente/ghidul-primarului-v04.pdf.

Contractele de finanțare între OCPI DOLJ și UAT-uri vor fi încheiate la sfârșitul lunii mai 2017.

 

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Gaudeamus Oradea se deschide miercuri, 10 mai

Închide