DE ACTUALITATE

Petre Daea a promis prelungirea termenului de depunere a facturilor pentru Programul „Tomate Româneşti 2017”

inistrul Agriculturii a declarat că va prelungi termenul de depunere a documentelor justificative care să ateste comercializarea producţiei de tomate obţinute în spaţiile protejate, în cadrul Programului „Tomate Româneşti 2017”.

Împarte cu prietenii tăi

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat luni, 15 mai, la Cilieni, în județul Olt, că va prelungi termenul de depunere a documentelor justificative care să ateste comercializarea producţiei de tomate obţinute în spaţiile protejate, în cadrul Programului „Tomate Româneşti 2017”, pînă la 15 iunie. Petre Daea a  declarat că măsura va fi promovată printr-un act normativ.

În județul Olt, peste 1.500 de legumicultori  s-au înscris în Programul pentru tomate, prin care pot obţine 3.000 de euro, dacă reuşesc să vândă 2.000 de kilograme de roşii până la finalul lunii mai sau în perioada noiembrie-decembrie.

Ministrul Agriculturii, însoțit de Liviu Dragnea și secretarul de stat Daniel Botănoiu, s-a aflat într-o vizită la cultivatorii de tomate din localitățile Cilieni și Rusănești.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Ciprian Florescu a inspectat Transalpina

Prefectul județului Gorj a inspectat azi Transalpina.

Închide