DE ACTUALITATE

Politistii craioveni, in mijlocul copiilor: activitate informativ- preventivă

La aceasta activitate au participat cadrele didactice şi peste 60 preşcolari.

Împarte cu prietenii tăi

Astăzi, 16 februarie a.c., polițiștii de proximitate din cadrul Secției 1 Poliție au desfășurat o activitate informativ – preventivă, în cadrul unui program de asigurare a climatului de siguranţă publică în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru pregătirea antivictimală a elevilor din cadrul instituţiilor de învăţământ, totodată urmărindu-se menţinerea unor condiţii de normalitate civică.

Polițiștii craioveni, în baza parteneriatului educaţional încheiat cu Grădiniţa Traian Demetrescu – „CĂSUŢA CU PITICI şi IEDERA”, au participat la o întâlnire cu preşcolarii de la aceste două grădinițe.

La aceasta activitate au participat cadrele didactice şi peste 60 preşcolari, fiind prezentată tema ,,Capcanele Străzii!”, dar şi regulile de circulaţie ce trebuie respectate în momentul în care ne angajăm în traversarea străzii.

Pentru modul de implicare și pentru răspunsurile date, preșcolarii au primit diplome și au promis că pe viitor vor respecta regulile de circulație, totodată fiind mesagerii noștri printre prietenii lor de joacă, astfel mesajele și recomandările polițiștilor urmând a ajunge la cât mai mulți preșcolari.

 

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Dragobetele, sarbatoarea dragostei la romani, marcata de Muzeul Satului

Teatru de umbre pentru cei mici, tradiții de Dragobete, melodii de dor, hore strămoșești, dar și un concurs de poezii...

Închide