DE ACTUALITATE

Un producător român de materiale de construcții anunță că ridică o fabrică la Ișalnița

Producătorul are în prezent trei puncte de lucru în țară, la…

Împarte cu prietenii tăi

Compania românească AdePlast a anunțat că vrea să se extindă și va deschide trei fabrici noi pe platformele industriale de la Işalniţa (lângă Craiova), Cluj-Napoca, Oradea şi Ploieşti, potrivit Ziarului Financiar. 

Potrivit proprietarului afacerii, fabrica de la Craiova va acoperi cererea de materiale de construcții din partea de sud a țării, dar și din țările aflate în apropiere. În plus, pentru viitor analizează oportunitatea de a lucra și cu Ford.

Am achiziţionat deja terenul de 20 de hectare şi am demarat operaţiunile necesare construcţiilor. Dezvoltarea pe care am programat-o la Craiova va fi o copie a celei de la Roman, având scopul de a deservi toată partea de sud a ţării, Bulgaria, Serbia, cât şi celelalte ţări din fosta Iugoslavie. Este luată în calcul dezvoltarea în anii următori a am­balajelor pentru piesele din producţia auto având în vedere că la distanţă mică de noi se află fabrica Ford. Estimăm că vom începe livrările în luna mai 2018“, a declarat Marcel Bărbuţ, proprietarul AdePlast, citat de zf.ro.

Producătorul are în prezent trei puncte de lucru în țară, la Oradea, Ploiești și Roman.

 

sursa:craiovaforum.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Valul de căldură se va extinde din nou în toată ţara. Zonele aflate sub cod galben și portocaliu

Se vor afla sub avertizare cod galben de caniculă nouă judeţe...

Închide