DE ACTUALITATE

Vaccin pentru viata – copilul tau are dreptul la viata

Ministerul Sănătăţii începe în această săptămână o campanie prin care…

Împarte cu prietenii tăi

Ministerul Sănătăţii începe în această săptămână o campanie prin care va încerca să-i convingă pe părinţi să-şi vaccineze copiii, în contextul în care numărul cazurilor de rujeolă a depăşit 8.000 şi au fost confirmate 31 de decese.

În spiritul misiunii sale publice, Radio România se alătură demersurilor de informare despre beneficiile vaccinării şi începe, astăzi, o campanie în acest sens. Astfel, timp de două săptămâni, la Radio România Actualităţi, Antena Satelor, Radio România Cultural şi Radio România Regional, atât pe calea undelor, cât şi pe paginile de internet ale acestor posturi, veţi putea afla date despre imunizare şi impactul acesteia asupra sănătăţii. Craiovenii sunt de acord cu vaccinarea copiilor și așteaptă cât mai rapid o lege care să reglementeze acest lucru:


Forma finală a Legii vaccinării va fi prezentată în şedinţă de guvern pentru o primă lectură, cel mai probabil săptămâna viitoare – a declarat ministrul sănătăţii, Florian Bodog, într-un interviu pentru Radio România Actualităţi. Conform proiectului, părinţii pot refuza vaccinarea copiilor, dar îşi vor asuma responsabilitatea pentru urmările acestui refuz. Legea va cuprinde sancţiuni pentru toţi cei implicaţi în aprovizionarea şi administrarea vaccinurilor, dar ele vor fi definite în urma dezbaterilor ce vor urma, a spus ministrul Florian Bodog.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Filmul cu episcopul Huşilor, vizionat la Mitropolie

„Sunt lucruri urâte pe înregistrare”

Închide