DE ACTUALITATE

Verificări la Academia de Poliţie Al. I. Cuza

Presupus scandal sexual la cel mai înalt nivel al instituţiei

Împarte cu prietenii tăi
Imagine cu Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti, unde are loc ultima proba a examenului de admitere, marti, 26 iulie 2011. Aproape 1.800 de absolventi de liceu au participat la proba scrisa a examenului de admitere pentru Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", tinerii concurand pentru aproape 550 de locuri, in sali supravegheate de camere video. LIVIU ADASCALITEI / MEDIAFAX FOTO

Rectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, Daniel Torje, a declarat că îşi va prezenta demisia, în prima şedinţă a Senatului Universitar.

Anunţul vine după ce Corpul de Control al ministrului de Interne a demarat o verificare la această instituţie. Controlul a fost iniţiat în urma unui articol apărut într-un ziar local, în care o studentă îl acuză pe rector de hărţuire sexuală.

Daniel Torje i-a precizat, însă, reporterului nostru, Daniela Mănuţă, că dezminte categoric orice implicare a sa într-un astfel de scandal şi spune că se urmăreşte, de fapt, înlăturarea sa din funcţie. El a mai spus că alege, totuşi, să demisioneze, pentru a nu implica Academia de Poliţie în scandaluri publice.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Laura Codruţa Kovesi şi adjunctul, Marius Iacob, ar putea fi cercetaţi disciplinar

A fost sesizată Secţia pentru procurori a CSM

Închide